Grondwerken

Grondwerken

Jeroen D'hont voert alle grondwerken uit, van het uitgraven van opritten, terrassen, zwembaden en vijvers tot het plaatsen van keerwanden met graafmachines. We voeren de overtollige grond zelf af en leveren en verwerken nieuwe teelaarde, aanvulgrond, zand, grind, steenslag, etc. Verder maken we terreinen bouwrijp, ongeacht de oppervlakte, en graven we funderingen voor uw nieuwe woning of uw bedrijf.

Nivelleringswerken

Daarnaast is Jeroen D'hont ook de ideale partner voor het nivelleren van terreinen en het plaatsen van regenputten tot maar liefst 10.000 liter. Mede dankzij onze flexibele dienstverlening kunt u met elke vraag of opdracht bij ons terecht: van het uitgraven van funderingen voor uw woning tot het aanleggen van uw tuin. Wij hebben de vakkennis en het materiaal in huis om het juiste antwoord te bieden op uw vraag.

Rioleringswerken

Ten slotte is Jeroen D'hont bvba ook uitermate geschikt om uw riolering te plaatsen. We plaatsen uw septische putten en waterputten en controleren het drainagesysteem van uw woning of bedrijf.

Wenst u meer informatie? Aarzel niet om Jeroen D'hont te contacteren voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met een gratis en vrijblijvende prijsofferte.


Verklaring over cookies